Ügyfélszolgálatunk: 06 70 389-0641

Üdvözöljük a Backpack.hu webáruházban!

Szállítási módok és költségek

Webáruházban elérhető szállítási módok és költségek 

Webáruházunkban megrendelt termékeket (MPL ) futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre, Magyarország területén belül, jelenleg külföldre nem szállítunk csomagokat. Budapesten a személyes árúátvétel megoldható, előzetes telefonos egyeztetéssel.

Alap szállítási költség: 1700,-Ft (2kg csomag súly alatt)

MPL futárszolgálat szállítási idő:

2 munkanap a kiszállítási idő. 

Webáruházunkban elérhető fizetési módok

Utánvétel fizetési mód - A rendelt termékek vételárát fizetheti utánvétel a futárszolgálat munkatársánál készpénzben, a csomag kézbesítése alkalmával. 

Banki átutalás (előre utalás) - A rendelés értékét banki előreutalással fizeti, átautalás beérkezése napján, de legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a választott szállító szolgálatnak kiszállításra a rendelt termékeket.

Rendelés lemondása

Leadott megrendelés lemondására csomagfeladást megelőzően van lehetőség díjmentesen. Megrendelés lemondásához kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 0670 389 0641-s telefonszámon.

Csomagfeladást követően a rendelés lemondható, de ebben az esetben kiszámlázzuk Önnek a csomagszállítás alap költésgét (1700,-Ft összeget) és a visszaszállítási költésget (1250-.Ft) , összesen 2950,-Ft